Fliser til badeværelse

​Vi har et bredt udvalg af fliser til badeværelse

Er du på udkig efter nye badeværelsesfliser? Så er du kommet til det helt rette sted.
Lige her hos Kronborg Flise & Pejsecenter finder du et stort udvalg af fliser til badeværelse. Vi sælger både store og små fliser samt klinker til attraktive priser. Vores firma er beliggende i Herning, derfor servicerer vi typisk kunder fra Ikast og Videbæk. Dog er kunder fra hele landet velkomne hos os.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for fliser og klinker til indenfor eller udenfor. Du kan derfor trygt købe dine nye fliser til badeværelse eller til andre steder i din bolig her hos os. Vi garanterer et stort udvalg af produkter af høj kvalitet til fordelagtige priser.

Vi rådgiver professionelt om fliser til badeværelse

Vi står for salg, levering af dine nye fliser og henviser desuden gerne til en lokal samarbejdspartner, som kan sætte fliserne op hos dig. Derudover står vi altid klar med professionel rådgivning, hvor vi fortæller dig om tykkelse, kvalitet, funktion, og hvad der fysisk kan lade sig gøre hos dig.

Hvad enten du er på udkig efter hvide, grå eller sorte fliser til badeværelse, så finder du det i vores brede udvalg. Vi sælger alt fra en stor flise til en lille mosaikklinke, og du bør derfor aldrig holde dig tilbage med at gå på opdagelse i vores store udvalg.

Kontakt os, og hør om dine muligheder

Kunne du tænke dig at blive klogere på dine muligheder, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi er altid klar til at give dig kompetent rådgivning på mange forskellige områder, så du kan få det bedst mulige resultat.

Du kan kontakte os på telefon (+45) 97 22 55 88 eller på mail@kronborgfb.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer