Klinker og fliser

Klinker og fliser til gulv​

Er du på jagt efter flotte klinker til en fornuftig pris? Hos Kronborg Flise og Pejsecenter i Herning har vi et stort udvalg af klinker og fliser fra blandt andet Italien, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde dem, der passer bedst til dit hjem.

Vi befinder os oftest i områderne nær Ringkøbing, Ikast og Videbæk, men vi hjælper gerne dig, der bor udenfor disse områder.

Professionel rådgivning sikrer de rette klinker

Er du ved at istandsætte for eksempel badeværelse, bad eller toilet, er det nødvendigt med nye klinker.

Vi tilbyder professionel rådgivning, hvor du har mulighed for at låne prøver med hjem, så du kan se, hvad der fungerer bedst.

Vi går ikke på kompromis med den gode kvalitet, når vi finder et godt tilbud til dig. Vi hjælper gerne med råd og vejledning om alt fra størrelser, farvesammensætning, hvad der er praktisk i forskellige rum, til hvad der er vigtigt med slid- og slagstyrke.

Har du brug for at klinken skal være skridsikker, frostsikker, glaseret eller uglaseret, kan vi også hjælpe.

Kom forbi vores butik og få inspiration

Du er altid velkommen til at besøge vores butik. Her får du idéer og inspiration til, hvilke nye klinker til gulv, der vil passe godt til dit hjem og får et godt tilbud med på vejen.

Muligheden for at låne prøver med hjem gør det hele nemmere for dig, når du skal beslutte dig for, hvilken overflade du ønsker. Kom og se vores store udvalg af fliser i alle størrelser fra mosaik op til storformat-klinker på 160×320 cm.

Du kan også altid kontakte os på telefon (+45) 97 22 55 88 eller på mail@kronborgfp.dk.

Hos Kronborg Flise & Pejsecenter kan du desuden få et godt tilbud på ovne, stålskorsten, gulvplader og pejseindsatser samt montering af disse.​